Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΔΥΝΑΜΗ: ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ‏



O Δημητρης (delta) που με το ουσιαστικό και περιεκτικό άρθρο του, (http://nekthl.blogspot.com/2010/04/blog-post_07.html ) μας παρουσίασε τις τελευταίες επιστημονικές μελέτες/έρευνες, μαζί με τις ψυχολογικές τους προεκτάσεις - σχετικά με την συνειδητότητα του νερού.
Φυσικά και το νερό έχει μνήμη. Όπως ο άνθρωπος, έτσι και τα στοιχεία της φύσης έχουν τη δική τους μνήμη, πάνω στην οποία καταγράφονται πληροφορίες από εξωγενείς παράγοντες. Το νερό μας λέει να κοιτάξουμε βαθύτερα μέσα μας. Όταν κοιτάζουμε τον εαυτό μας στον καθρέπτη του νερού, το μήνυμα που μας δίνει είναι απίστευτα ξεκάθαρο και διαυγές. Το σώμα μοιάζει πολύ με σφουγγάρι και αποτελείται από τρισεκατομμύρια κάμερες - είναι τα κύτταρα που περιέχουν νερό. Η ποιότητα της ζωής μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποιότητα του νερού γύρω μας.

Κάθε οργανισμός διαθέτει ένα ενεργειακό σώμα ηλεκτρομαγνητικής υφής που περιέχει το φυσικό σώμα, το οποίο αποτελεί και μια προστατευτική «πανοπλία». Αυτό το ενεργειακό σώμα είναι που ονομάζουμε αιθερικό πεδίο. Διακρίνουμε δυο μεγέθη στο αιθερικό πεδίο κάθε ζώντος οργανισμού. Την ένταση του αιθερικού πεδίου που χαρακτηρίζει τον βαθμό ζωντάνιας του και την ποιότητα του αιθερικού πεδίου, τους λεγόμενους «χρωματισμούς».

Το νερο είναι ενας ζωντανός οργανισμός και όπως όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί, διαθέτει αιθερικό πεδίο. Σχετικά πρόσφατα η επιστήμη απέδειξε ότι το νερό έχει την ιδιότητα να λειτουργεί σαν υγρό μαγνητόφωνο, διότι μπορεί να δέχεται, να αποθηκεύει και να στέλνει ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις. Σ’αυτήν την ιδιότητα του νερού ν’ αποθηκεύει πληροφορίες, βασίζεται η παρασκευή των ομοιοπαθητικών φαρμάκων, και των ιαμάτων του Bach .

Όμως αυτή η ιδιότητα του νερού λειτουργεί και ανάστροφα. Έτσι αν καθαρίσουμε με το τελειότερο φίλτρο βρώμικο νερό και στο νερό που θα πάρουμε δεν υπάρχουν οι μολυντές που το καθιστούσαν βρώμικο, παρ’ όλα αυτά στα κύτταρά μας θα μεταφερθεί η πληροφορία ότι εμείς πίνουμε βρώμικο νερό. Η πληροφορία ότι το νερό αυτό είναι βρώμικο παραμένει και μετά τον καθαρισμό του και μεταφέρεται στα κύτταρά μας.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει με πρώην καπνιστές που έχουν διακόψει το κάπνισμα για πολλά χρονιά, έχουν τελείως αποτοξινωθεί και δεν υπάρχει ίχνος ουσιών του καπνού στον οργανισμό τους. Παρόλα αυτά έχουν ακόμη την επιθυμία για κάπνισμα η πολλές φορές το ξαναρχίζουν. Και αυτό γιατί η μνήμη των ουσιών του καπνού παραμένει ζωντανή στα κύτταρα.

Στις ημέρες μας βιώνουμε μια καθολική μόλυνση του νερού σε όλα τα επίπεδα, από τα υδροφόρα στρώματα που μολύνονται από τα ζιζανιοκτόνα, φυτοφάρμακα, τα πόσιμα αποθέματα νερού, με την όξινη βροχή, τα χημικά και τη ραδιενέργεια, έως την θάλασσα, τα ποτάμια και τις λίμνες. Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά 72% από νερό, όση περιεκτικότητα νερό έχει και ο πλανήτης γη. Οι φυσικές τροφές που καταναλώνουμε, φρούτα και λαχανικά αποτελούνται και αυτές κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους από νερό.

Συνεπώς αφού το νερό έχει μολυνθεί, το ίδιο θα έχει συμβεί και στις φυσικές τροφές που καταναλώνουμε, που περιέχουν νερό. Συνεπώς και για τον άνθρωπο που πίνει το μολυσμένο νερό άμεσα ή έμμεσα με τις τροφές, εμφανίζεται μια πτώση του ανοσοποιητικού, με συνέπεια να δημιουργούνται προϋποθέσεις για ασθένεια. Αυτό το οποίο συμβαίνει όταν πέφτει το ανοσοποιητικό είναι ότι υπάρχει μείωση της ποιότητος του αιθερικού πεδίου, δηλαδή έχουν αλλοιωθεί ή λείπουν χρωματισμοί.

Δεδομένου ότι το νερό έχει την ιδιότητα της λήψης, καταχώρησης και μετάδοσης ηλεκτρομαγνητικών δονήσεων, όσο το νερό είναι εμπλουτισμένο με τις περισσότερες από τις δονήσεις (ιδιοσυχνότητες) των φυσικών στοιχείων και των ενώσεων τους, τόσο θα μπορεί να μεταφέρει αυτά τα ιχνοστοιχεία στους ζώντες οργανισμούς τους οποίους συντηρεί, μια και είναι το απαραίτητο συστατικό όλων των έμβιων όντων για να υπάρχουν στην ζωή.

Έτσι, αν είχαμε την δυνατότητα να πίνουμε νερό εμπλουτισμένο με τις ιδιοσυχνότητες όλων των φυσικών στοιχείων και των ενώσεων τους που υπάρχουν στην φύση (αθάνατο νερό), θα μπορούσαμε να αποκαθιστούμε τους χρωματισμούς του αιθερικού μας πεδίου που φθίνουν ή ελλείπουν, και φυσικά θα αποφεύγαμε κάθε ασθένεια. Ομοια, αν με το νερό αυτό (αθάνατο νερό) ποτίζαμε τα λαχανικά και τα οπωροφόρα δένδρα μας, τα λαχανικά μας και τα φρούτα μας θα αποκτούσαν κορυφαία γεύση γιατί θα είχαν όλα τα ιχνοστοιχεία που χρειάζονταν παίρνοντάς τα από το νερό. Σήμερα είναι σχετικά δύσκολο να βρει κανείς φυσικό νερό, του οποίου το αιθερικό σώμα να είναι εμπλουτισμένο με πάρα πολλές ιδιοσυχνότητες. Όσο περισσότερες ιδιοσυχνότητες των φυσικών στοιχείων (144) και των ενώσεων τους περιέχονται στο νερό, τόσο πιο κοντά πλησιάζουμε προς αυτό που αποκαλούμε «αθάνατο νερό».

Νερό του οποίου το αιθερικό πεδίο περιέχει όλους τους χρωματισμούς ή ιδιοσυχνότητες, μπορεί να ενισχύσει όχι μόνον το αιθερικό πεδίο των φυτών, όταν τα ποτίζουμε με αυτό το νερό, αλλά και το ανθρώπινο αιθερικό πεδίο. Το αποτέλεσμα που έχουμε είναι ότι πίνοντας νερό ενεργοποιημένο και καταναλώνοντας φυσικές τροφές που έχουν ποτιστεί από αυτό το νερό, ισχυροποιούμε το αιθερικό μας σώμα και ενισχύουμε καθοριστικά την άμυνά μας σε ασθένειες. Πως όμως μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το νερό, ώστε να εμπλουτισθεί με όσο γίνεται περισσότερες δονήσεις ώστε να ποτίζουμε τα φυτά μας και να πίνουμε και εμείς οι ίδιοι;

Πάνω στην αρχή του συντονισμού, βασίζεται η ενεργοποίηση του νερού που θέλουμε να επιτύχουμε. Δεδομένου ότι τα πάντα στη φύση είναι δονήσεις, ο συντονισμός είναι παρών σε κάθε φυσική λειτουργία, είτε του ανθρώπου είτε του φυτικού ή ζωικού βασιλείου.

Μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας "ζωντανό νερό με μνήμη" αφήνοντας το για ένα χρονικό διάστημα κοντά στο αγαπημένο μας χρώμα, αφήνοντας το να ακούσει ευεργετική μουσική, προσφέροντας του όμορφα λόγια και συναισθήματα, αφήνοντάς το δίπλα σε νερό υψηλής ενεργοποίησης που προέρχεται από καθαρή πηγή.

Ο πιο απλός τρόπος καθαρισμού της ανθρώπινης αύρας από αρνητικές δονήσεις είναι το μπάνιο κάτω από ένα καταρράκτη η στις πηγές ενός ποταμού στο βουνό. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.

Επίσης οι κρύσταλλοι θαλασσινού η ορυκτού αλατιού στο νερό του μπάνιου, δεσμεύουν την αρνητική ενέργεια που το νερό έχει καθαρίσει από την αύρα.

Οι ενεργειακοί θεραπευτές προτείνουν σε άτομα που έχουν ανήσυχο και διαταραγμένο ύπνο, να τοποθετούν ένα ποτήρι νερό διπλά στο κρεβάτι τους κατά την διάρκεια του ύπνου. Το νερό θα απορροφήσει όλους τους αρνητικούς κραδασμούς. Το πρωί το πετάμε στον νεροχύτη.

Αντίθετα, άτομα που έχουν γαλήνιο και ευεργετικό ύπνο, έχοντας την αίσθηση ότι στον ύπνο τους επισκέπτονται άγγελοι, το πρωί είναι καλό να πίνουν το νερό στο ποτήρι που έμεινε δίπλα τους σ’όλη την διάρκεια του ύπνου τους.

Θυμάμαι την γιαγιά μου που έλεγε ότι, αν την αξιώσει και φέτος ο θεός και πάει στο βουνό τους καλοκαιρινούς μήνες και πιει το νερό της πηγής, θα τον ‘βγάλει’ και τον επόμενο χειμώνα…

Είναι άγραφος νόμος σε χώρους όπου ασκείται η κοινοβιακή ζωη (μοναστήρια, ασραμς, κτλ), η απαγόρευση να μαγειρέψουν στην κουζίνα άτομα που διακατέχονται από αρνητικά συναισθήματα.

Τα καθημερινά μας εγκλήματα ενάντια στην φύση, μας έχουν φέρει αντιμέτωπους με απρόσμενες αλλαγές. Η ανθρώπινη έρευνα και τεχνολογία έχει φέρει τον άνθρωπο στο σημείο να εκμεταλλεύεται τις δυνάμεις της φύσης αντί να τις προστατέψει. Αδιάφοροι για την διατάραξη την φυσικής αρμονίας φτάνουμε σιγά σιγά σε δυσάρεστες κλιματολογικές αλλαγές. Ο ερευνητής Victor Schauberger (πάνω στις μελέτες του οποίου βασίστηκε ο Δρ. Μασάρου Εμοτο) έλεγε:

«πρώτα πρέπει να κατανοήσουμε την φύση και ύστερα να την αντιγράψουμε»
Έλεγε ότι η φύση είναι ο μεγαλύτερος δάσκαλος μας και σκοπός της τεχνολογίας δεν θα έπρεπε να είναι να διορθώνει τη φύση αλλά να την μιμηθεί…




Οι ευεργετικές ιδιότητες του νερού:

Η φυσική υγρασία του δέρματος είναι η βασική ασπίδα του ενάντια στη γήρανση. Συνεπώς, η αποκατάσταση της χαμένης φυσικής υγρασίας αποτελεί το Α και το Ω για τη διατήρηση της νεανικής και αψεγάδιαστης επιδερμίδας. Άλλωστε, το σώμα μας αποτελείται κατά 75% από νερό το οποίο είναι εξίσου απαραίτητο για την επιβίωσή μας με το οξυγόνο που αναπνέουμε. Χωρίς οξυγόνο ασφυκτιούμε και χωρίς νερό παθαίνουμαφυδάτωση, που για την επιδερμίδα μεταφράζεται σε ξηρότητα, απώλεια ισορροπίας, καταστροφή του υδρολιπιδικού φιλμ και επιτάχυνση της πρόωρης γήρανσης.

Το νερό, εκτός από το να καθαρίζει, θεραπεύει και ανανεώνει. Το κρύο νερό έχει αναλγητικές ιδιότητες. Είναι συνεπώς ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ανακουφίσεις τους πονεμένους μυς. Το ζεστό νερό από την άλλη συμβάλλει στην αύξηση της κυκλοφορίας, τονώνει τον μεταβολισμό και ζεσταίνει τους μυς μειώνοντας την ένταση. Όταν περιβάλλεσαι από νερό, νιώθεις μια αίσθηση απελευθέρωσης.

Το νερό της θάλασσας είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και συμβάλλει στην τόνωση της κυκλοφορίας, στη μείωση του στρες, στην ανακούφιση των μυϊκών πόνων και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Μια ιδιαίτερα χαλαρωτική και αναζωογονητική θεραπεία που προβλέπει την επίπλευση στο νερό ή σε μια ειδική δεξαμενή με άλατα, είναι η θεραπεία της επίπλευσης. Η κολύμβηση είναι η πιο καλή γυμναστική γιατί δουλεύουν όλες οι μυϊκές ομάδες και δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για τις κλειδώσεις σου. Δέκα και μόνο λεπτά τζόκινγκ σε βαθύ νερό μπορεί να σας βοηθήσουν να κάψετε περισσότερες από 100 θερμίδες.

Επειδή το νερό είναι ασυμπίεστο, προστατεύει ιστούς ζωτικής σημασίας, όπως ο νωτιαίος μυελός και ο εγκέφαλος. Το νερό αποτελεί βασικό δομικό συστατικό του αίματος, που με τη σειρά του είναι ο σημαντικότερος μεταφορέας οξυγόνου, θρεπτικών συστατικών, ορμονών και άλλων ουσιών στα κύτταρα για τις λειτουργίες τους, καθώς και άχρηστων προϊόντων μεταβολισμού από τα κύτταρα προς τα όργανα όπως οι πνεύμονες και οι νεφροί για να απεκκριθούν από το σώμα. είναι απαραίτητο για τη λειτουργία των αισθήσεων. Τα ακουστικά κύματα μεταφέρονται μέσω υγρού που βρίσκεται στο έσω αυτί. Το υγρό του οφθαλμικού βολβού συμμετέχει στη διαδικασία αντανάκλασης του φωτός για τη σωστή όραση. Για να λειτουργήσουν οι αισθήσεις της γεύσης και της όσφρησης, οι τροφές και οι ουσίες πρέπει να είναι διαλυμένες σε νερό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου